ÚvodMlékárenské ingredienceKulturyDSL Delvo Tec LL-50B (2U) – kysací kultura

DSL Delvo Tec LL-50B (2U) – kysací kultura

Mezofilní mlékárenská kultura, 1 sáček na 1–2000 litrů

  Detailní popis
Kód produktu: DSM-1994
Skladem > 10
€ 30,42 s DPH€ 24,73 bez DPH
Koupit

Popis

Heterofermentativní mlékařská kultura ( Lactococcus lactis ssp. lactis, Lactococcus lactis ssp. cremoris) pro výrobu sýrů a kysaných (fermetovaných) mléčných výrobků.P>

1 sáček určen pro zakysání až 2 000 litrů mléka.


Mlékařská kysací kultura vhodná pro výrobu sýrů, kysaných výrobků, zvláště kysaného podmáslí.


Mlékárenská kultura pro čisté, rychlé a definované mléčné kysání bez tvorby plynu.


Složení: Lactococcus lactis ssp. lactis, Lactococcus lactis ssp. cremoris

Dávkování: 1-2; 2–5 U / 1000 l (Cheddar, Gouda, Manchego, Havarti Varieties, Cottage Cheese)

Optimální teplota fermentace: 20–35 °C

Výrobky: sýry (odrůdy Cheddar, Gouda, Manchego, Havarti) a tvarohy


© 2025, O.K. SERVIS BioPro, s.r.o. - všechna práva vyhrazena