
Mezofilní mlékárenská kultura, 1 sáček na 1–2000 litrů
Detailní popis Heterofermentativní mlékařská kultura ( Lactococcus lactis ssp. lactis, Lactococcus lactis ssp. cremoris) pro výrobu sýrů a kysaných (fermetovaných) mléčných výrobků.P> 1 sáček určen pro zakysání až 2 000 litrů mléka. Mlékařská kysací kultura vhodná pro výrobu sýrů, kysaných výrobků, zvláště kysaného podmáslí. Mlékárenská kultura pro čisté, rychlé a definované mléčné kysání bez tvorby plynu. Složení: Lactococcus lactis ssp. lactis, Lactococcus lactis ssp. cremoris Dávkování: 1-2; 2–5 U / 1000 l (Cheddar, Gouda, Manchego, Havarti Varieties, Cottage Cheese) Optimální teplota fermentace: 20–35 °C Výrobky: sýry (odrůdy Cheddar, Gouda, Manchego, Havarti) a tvarohy