Články

úno2025

Mezilaboratorní porovnávací zkoušky od A do Z

Představujeme naše kruhové testy. Služba MPZ zajistí přesnost a kvalitu měření vaší laboratoře.

úno2025

Kontrola netěsností obalů

Nezkracujte trvanlivost svých výrobků netěsnícími obaly. Nabízíme řešení, které vám zaručí maximální spokojenost odběratelů.

led2025

Yogourmet pro výrobu domácího jogurtu a kefíru

Posilte svou imunitu, vyrobte si domácí jogurt nebo kefír a mějte tak denně přísun zdraví prospěšných probiotik.

lis2024

Přesné a rychlé stanovení laktózy

V našem portfoliu najdete stolní a přenosný analyzátor pro kvantifikaci laktózy v mléku a mléčných výrobcích. Jaké jsou jeho přednosti?

lis2024

Ochranné kultury

Ochranné kultury – přírodní cesta k mikrobiologické čistotě a bezpečnosti mléčných produktů.

říj2024

Kaseinové známky pro vaše sýry

Kaseinové známky identifikují sýry již ve výrobě, zabraňují falšování a mohou býti designovým prvkem vašich výrobků.

zář2024

Maxilact Next – nejrychlejší čistá laktáza na trhu

Pro rostoucí poptávku bezlaktózových výrobků představujeme nejrychlejší čistý enzym (laktázu) na trhu od společnosti dsm-firmenich.

čec2024

Katalog Mlékařských ingrediencí 2024 ke stažení

Připravili jsme pro vás Mlékařský katalog 2024 s uceleným přehledem současných mlékárenských ingrediencí nabízených naší firmou.

čec2024

Syřidla – nezbytné ingredience pro výrobu sýrů

Jaká syřidla doporučujeme, jaké jsou jejich vlastnosti a přednosti a na jaké druhy sýrů tato syřidla použít? Přečtěte si náš příspěvek o DSM-Firmenich syřidlech.

kvě2024

Vady sýrů, duření a jak mu zamezit

Příčiny a následky duření, prevence a ochranné kultury jako přirozený způsob prevence duření – to vše čtěte v našem článku v ML.

kvě2024

Kultury Dairy Safe™ pro biokonzervaci sýrů

Nové kultura s fágově odolnými rotacemi pro zaručenou ochrana sýrů bez konzervačních látek.

bře2024

Bezpečnost a kontrola potravin – konference v Piešťanech

Ve dnech 21.–22. 3. 2024 se zúčastníme konference s názvem XXI. VEDECKÁ KONFERENCIA BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN.

led2024

20. ročník Celostátních přehlídek sýrů

Ve dnech 24.–25. ledna vás zveme na jubilejní Celostátní přehlídku sýrů a konferenci Mléko a sýry. Na akci budeme mít stánek.

led2024

Jogurtová kultura sestavená umělou inteligencí

DSM-Firmenich přichází s první jogurtovou kulturou sestavenou za pomoci umělé inteligence. Jaké jsou její výhody?

čec2023

Ingredience, které posunou vaše výrobky dopředu.

Přečtěte si článek, který vyšel v červnových Mlékařských listech. Představujeme v něm naše portfolio mlékárenských ingrediencí.

čec2023

Kultura Delvo®Fresh YS-042

Zákazník chce cítit rozdíl. Skvělá chuť byla vždy určujícím trendem pro všechny potravinářské produkty a nápoje, nejen u jogurtů a fermentovaného mléka. Ale textura se tlačí do popředí a je klíčem pro jedinečný smyslový zážitek spotřebitele..

dub2023

Seznamte se s probiotiky

Co jsou probiotika a prebiotika? Jaké kmeny bakterií se používají a proč jsou důležitou součástí stravy? Pasivní a aktivní probiotika a jak blahodárně působí na náš organismus - seznamte se s probiotiky.

bře2023

Konference Bezpečnost a kontrola potravin 2023

Letošní již 20. ročník konference Bezpečnost a kontrola potravin se koná tradičně koncem března v Parkhotelu v Piešťanech. Je nám ctí být opět partnerem toho setkání.

úno2023

Výběr širokých chutí sýrů

Když jde o sýr, jde především o chuť. Vytvořte sýr se specifickou chutí s Flavor Wheel.

úno2023

Veganské alternativy sýrů

Rostlinné alternativy sýrů si nacházejí stále víc zákazníků.

lis2022

Vyměňte svůj starý analyzátor za nový model

Využijte jedinečnou nabídku a vyměňte staré analyzátory modifikované atmosféry za nové.

srp2022

Mlékárenské dny 2022

Další z našich tématických dnů je tentokrát zaměřen na obor mlékárenství. Seznámíme vás s analyzátory a dalším sortimentem určeným pro mlékárenské laboratoře.

bře2022

Prezentace on-line NIR analýzy na mezinárodní konferenci v Piešťanech

Sledujte kvalitu zpracovávaných potravin v každém kroku výrobního procesu.

lis2021

Monitorovací systém prostředí Proximos

S novým systémem Proximos budete mít neustálý přehled o aktuálních hodnotách monitorovaného prostředí odkudkoli.

srp2021

Vysoce přesný analyzátor MIRA

Potřebujete spolehlivý analyzátor mléka a mléčných produktů? Seznamte se s analyzátorem MIRA, který přináší širokou škálu výhod.

říj2020

Revoluční čistička vzduchu

Účinná eliminace virů a bakterií z prostředí. Pračka vzduchu od NASA.

zář2020

Vyšel náš první katalog s mlékárenskými ingrediencemi.

Letos jsme do rodiny katalogů přidali novinku. Pro všechny zpracovatele mléka jsme připravili publikaci s dostupnými mlékárenskými ingrediencemi a jejich použitím.

dub2020

Rádi se s vámi dělíme o informace - webináře místo seminářů

Pořádání seminářů je v naší firmě tradicí. Sdílení novinek, předávání informací a zkušeností, vysvětlování principů a výhod . Původně plánované semináře se v této době mění na webináře. I tak můžeme být s vámi v kontaktu.

led2020

Konference mléko a sýry 2020 s naší účastí

V těchto dnech se můžeme potkat na VŠCHT v rámci Konference mléko a sýry a Celonárodní přehlídky sýrů.

zář2019

Využijte dotační příležitosti - Program rozvoje venkova

Brzy bude vypsán dotační titul, který umožní čerpat prostředky na analyzátory, technologická zařízení a vybavení laboratoří. Inspirujte se v naší nabídce, poskytneme vám i součinnost k podání žádosti.

© 2025, O.K. SERVIS BioPro, s.r.o. - všechna práva vyhrazena