Články

lis2024

Přesné a rychlé stanovení laktózy

V našem portfoliu najdete stolní a přenosný analyzátor pro kvantifikaci laktózy v mléku a mléčných výrobcích. Jaké jsou jeho přednosti?

lis2024

Ochranné kultury

Ochranné kultury – přírodní cesta k mikrobiologické čistotě a bezpečnosti mléčných produktů.

říj2024

Kaseinové známky pro vaše sýry

Kaseinové známky identifikují sýry již ve výrobě, zabraňují falšování a mohou býti designovým prvkem vašich výrobků.

zář2024

Maxilact Next – nejrychlejší čistá laktáza na trhu

Pro rostoucí poptávku bezlaktózových výrobků představujeme nejrychlejší čistý enzym (laktázu) na trhu od společnosti dsm-firmenich.

čec2024

Katalog Mlékařských ingrediencí 2024 ke stažení

Připravili jsme pro vás Mlékařský katalog 2024 s uceleným přehledem současných mlékárenských ingrediencí nabízených naší firmou.

čec2024

Syřidla – nezbytné ingredience pro výrobu sýrů

Jaká syřidla doporučujeme, jaké jsou jejich vlastnosti a přednosti a na jaké druhy sýrů tato syřidla použít? Přečtěte si náš příspěvek o DSM-Firmenich syřidlech.

kvě2024

Vady sýrů, duření a jak mu zamezit

Příčiny a následky duření, prevence a ochranné kultury jako přirozený způsob prevence duření – to vše čtěte v našem článku v ML.

kvě2024

Kultury Dairy Safe™ pro biokonzervaci sýrů

Nové kultura s fágově odolnými rotacemi pro zaručenou ochrana sýrů bez konzervačních látek.

bře2024

Bezpečnost a kontrola potravin – konference v Piešťanech

Ve dnech 21.–22. 3. 2024 se zúčastníme konference s názvem XXI. VEDECKÁ KONFERENCIA BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN.

led2024

20. ročník Celostátních přehlídek sýrů

Ve dnech 24.–25. ledna vás zveme na jubilejní Celostátní přehlídku sýrů a konferenci Mléko a sýry. Na akci budeme mít stánek.

led2024

Jogurtová kultura sestavená umělou inteligencí

DSM-Firmenich přichází s první jogurtovou kulturou sestavenou za pomoci umělé inteligence. Jaké jsou její výhody?

čec2023

Ingredience, které posunou vaše výrobky dopředu.

Přečtěte si článek, který vyšel v červnových Mlékařských listech. Představujeme v něm naše portfolio mlékárenských ingrediencí.

čec2023

Kultura Delvo®Fresh YS-042

Zákazník chce cítit rozdíl. Skvělá chuť byla vždy určujícím trendem pro všechny potravinářské produkty a nápoje, nejen u jogurtů a fermentovaného mléka. Ale textura se tlačí do popředí a je klíčem pro jedinečný smyslový zážitek spotřebitele..

dub2023

Seznamte se s probiotiky

Co jsou probiotika a prebiotika? Jaké kmeny bakterií se používají a proč jsou důležitou součástí stravy? Pasivní a aktivní probiotika a jak blahodárně působí na náš organismus - seznamte se s probiotiky.

bře2023

Konference Bezpečnost a kontrola potravin 2023

Letošní již 20. ročník konference Bezpečnost a kontrola potravin se koná tradičně koncem března v Parkhotelu v Piešťanech. Je nám ctí být opět partnerem toho setkání.

úno2023

Výběr širokých chutí sýrů

Když jde o sýr, jde především o chuť. Vytvořte sýr se specifickou chutí s Flavor Wheel.

úno2023

Veganské alternativy sýrů

Rostlinné alternativy sýrů si nacházejí stále víc zákazníků.

úno2023

Kontrola netěsností obalů

Nezkracujte trvanlivost svých výrobků netěsnícími obaly. Nabízíme řešení, které vám zaručí maximální spokojenost odběratelů.

lis2022

Vyměňte svůj starý analyzátor za nový model

Využijte jedinečnou nabídku a vyměňte staré analyzátory modifikované atmosféry za nové.

srp2022

Mlékárenské dny 2022

Další z našich tématických dnů je tentokrát zaměřen na obor mlékárenství. Seznámíme vás s analyzátory a dalším sortimentem určeným pro mlékárenské laboratoře.

bře2022

Prezentace on-line NIR analýzy na mezinárodní konferenci v Piešťanech

Sledujte kvalitu zpracovávaných potravin v každém kroku výrobního procesu.

lis2021

Monitorovací systém prostředí Proximos

S novým systémem Proximos budete mít neustálý přehled o aktuálních hodnotách monitorovaného prostředí odkudkoli.

srp2021

Vysoce přesný analyzátor MIRA

Potřebujete spolehlivý analyzátor mléka a mléčných produktů? Seznamte se s analyzátorem MIRA, který přináší širokou škálu výhod.

říj2020

Revoluční čistička vzduchu

Účinná eliminace virů a bakterií z prostředí. Pračka vzduchu od NASA.

zář2020

Vyšel náš první katalog s mlékárenskými ingrediencemi.

Letos jsme do rodiny katalogů přidali novinku. Pro všechny zpracovatele mléka jsme připravili publikaci s dostupnými mlékárenskými ingrediencemi a jejich použitím.

dub2020

Rádi se s vámi dělíme o informace - webináře místo seminářů

Pořádání seminářů je v naší firmě tradicí. Sdílení novinek, předávání informací a zkušeností, vysvětlování principů a výhod . Původně plánované semináře se v této době mění na webináře. I tak můžeme být s vámi v kontaktu.

led2020

Konference mléko a sýry 2020 s naší účastí

V těchto dnech se můžeme potkat na VŠCHT v rámci Konference mléko a sýry a Celonárodní přehlídky sýrů.

zář2019

Využijte dotační příležitosti - Program rozvoje venkova

Brzy bude vypsán dotační titul, který umožní čerpat prostředky na analyzátory, technologická zařízení a vybavení laboratoří. Inspirujte se v naší nabídce, poskytneme vám i součinnost k podání žádosti.

© 2024, O.K. SERVIS BioPro, s.r.o. - všechna práva vyhrazena