V našem portfoliu najdete stolní a přenosný analyzátor pro kvantifikaci laktózy v mléku a mléčných výrobcích. Jaké jsou jeho přednosti?
Ochranné kultury – přírodní cesta k mikrobiologické čistotě a bezpečnosti mléčných produktů.
Kaseinové známky identifikují sýry již ve výrobě, zabraňují falšování a mohou býti designovým prvkem vašich výrobků.
Pro rostoucí poptávku bezlaktózových výrobků představujeme nejrychlejší čistý enzym (laktázu) na trhu od společnosti dsm-firmenich.
Připravili jsme pro vás Mlékařský katalog 2024 s uceleným přehledem současných mlékárenských ingrediencí nabízených naší firmou.
Jaká syřidla doporučujeme, jaké jsou jejich vlastnosti a přednosti a na jaké druhy sýrů tato syřidla použít? Přečtěte si náš příspěvek o DSM-Firmenich syřidlech.
Příčiny a následky duření, prevence a ochranné kultury jako přirozený způsob prevence duření – to vše čtěte v našem článku v ML.
Nové kultura s fágově odolnými rotacemi pro zaručenou ochrana sýrů bez konzervačních látek.
Ve dnech 21.–22. 3. 2024 se zúčastníme konference s názvem XXI. VEDECKÁ KONFERENCIA BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN.
Ve dnech 24.–25. ledna vás zveme na jubilejní Celostátní přehlídku sýrů a konferenci Mléko a sýry. Na akci budeme mít stánek.
DSM-Firmenich přichází s první jogurtovou kulturou sestavenou za pomoci umělé inteligence. Jaké jsou její výhody?
Přečtěte si článek, který vyšel v červnových Mlékařských listech. Představujeme v něm naše portfolio mlékárenských ingrediencí.
Zákazník chce cítit rozdíl. Skvělá chuť byla vždy určujícím trendem pro všechny potravinářské produkty a nápoje, nejen u jogurtů a fermentovaného mléka. Ale textura se tlačí do popředí a je klíčem pro jedinečný smyslový zážitek spotřebitele..
Co jsou probiotika a prebiotika? Jaké kmeny bakterií se používají a proč jsou důležitou součástí stravy? Pasivní a aktivní probiotika a jak blahodárně působí na náš organismus - seznamte se s probiotiky.
Letošní již 20. ročník konference Bezpečnost a kontrola potravin se koná tradičně koncem března v Parkhotelu v Piešťanech. Je nám ctí být opět partnerem toho setkání.
Když jde o sýr, jde především o chuť. Vytvořte sýr se specifickou chutí s Flavor Wheel.
Rostlinné alternativy sýrů si nacházejí stále víc zákazníků.
Nezkracujte trvanlivost svých výrobků netěsnícími obaly. Nabízíme řešení, které vám zaručí maximální spokojenost odběratelů.
Využijte jedinečnou nabídku a vyměňte staré analyzátory modifikované atmosféry za nové.
Další z našich tématických dnů je tentokrát zaměřen na obor mlékárenství. Seznámíme vás s analyzátory a dalším sortimentem určeným pro mlékárenské laboratoře.
Sledujte kvalitu zpracovávaných potravin v každém kroku výrobního procesu.
S novým systémem Proximos budete mít neustálý přehled o aktuálních hodnotách monitorovaného prostředí odkudkoli.
Potřebujete spolehlivý analyzátor mléka a mléčných produktů? Seznamte se s analyzátorem MIRA, který přináší širokou škálu výhod.
Účinná eliminace virů a bakterií z prostředí. Pračka vzduchu od NASA.
Letos jsme do rodiny katalogů přidali novinku. Pro všechny zpracovatele mléka jsme připravili publikaci s dostupnými mlékárenskými ingrediencemi a jejich použitím.
Pořádání seminářů je v naší firmě tradicí. Sdílení novinek, předávání informací a zkušeností, vysvětlování principů a výhod . Původně plánované semináře se v této době mění na webináře. I tak můžeme být s vámi v kontaktu.
V těchto dnech se můžeme potkat na VŠCHT v rámci Konference mléko a sýry a Celonárodní přehlídky sýrů.
Brzy bude vypsán dotační titul, který umožní čerpat prostředky na analyzátory, technologická zařízení a vybavení laboratoří. Inspirujte se v naší nabídce, poskytneme vám i součinnost k podání žádosti.
O.K. SERVIS BioPro, s.r.o.
Bořetická 2668/1
193 00 Praha 9, ČR
info@oks.cz