Díky startovacím kulturám Yogurmet® si doma jednoduše vyrobíte jogurt či
fermentované mléko v podobě kefíru. Je to vaše zdravá volba!
v porovnání s jogurtem zakoupeným v obchodě.
živých kultur (v porovnání s koupenými jogurty a kefíry).
bez zbytečných obalů.
postupy a způsob výroby, stačí se přesvědčit.
Zjistěte více o startovacích kulturách Yogourmet® a podívejte se
jak krok za krokem připravit vlastní jogurt a
kefír dle vaší volby.
Podávat je můžete samostatně nebo s ovocem, případně je použijete jako ingredienci pro další vaření. S výrobou jogurtů můžete experimentovat. Čím vyšší je procento tuku v mléce, které pro výrobu použijte, tím hustší bude konzistence výsledného produktu. Navíc, pokud prodloužíte doporučenou dobu inkubace, konzistence bude hustší a chuť kyselejší. Doma vyrobený jogurt a kefír potěší gurmány i ty, kteří dbají na správnou výživu.
Vyrábíte domácí jogurt? Je to možné a tak jednoduché! S naším lyofilizovaným jogurtovým zákysem je výsledek vždy hladký a krémový. Udělejte dobře svému zdraví díky 100 miliardám živých a aktivních bakterií ve 100 g porci! Po výrobě vydrží domácí jogurt v chladničce 2 až 3 týdny.
POSTUP PŘÍPRAVY OBJEDNAT
Tato jogurtová startovací kultura umožňuje výrobu domácího probiotického jogurtu. Obsahuje 2 další probiotické kmeny: Lactobacillus casei pro posílení imunity a Bifidobacterium ("Bifidus") longum pro podporu trávení. Udělejte dobře svému zdraví díky 100 miliardám živých a aktivních bakterií ve 100 g porci! Po výrobě vydrží domácí jogurt v chladničce 2 až 3 týdny.
L.casei pro posílení imunity a B.longum pro podporu trávení.
POSTUP PŘÍPRAVY OBJEDNAT
Původ kefíru je sice starý 4000 let, ale stále má své místo v našem jídelníčku! Je známý jako fermentované probiotické mléko, přirozeně obsahuje vitamín B1, B12, vápník, kyselinu listovou a vitamín K2. Udělejte dobře svému zdraví díky 100 miliardám živých a aktivních bakterií ve 100 g porci! Po výrobě vydrží domácí kefír v chladničce 2 až 3 týdny.
POSTUP PŘÍPRAVY OBJEDNAT