Zjistěte více o startovacích kulturách Yogourmet® a podívejte se
jak krok za krokem připravit vlastní jogurt a
kefír dle vaší volby.
Podávat je můžete samostatně nebo s ovocem, případně je použijete jako ingredienci pro další vaření. S výrobou jogurtů můžete experimentovat. Čím vyšší je procento tuku v mléce, které pro výrobu použijte, tím hustší bude konzistence výsledného produktu. Navíc, pokud prodloužíte doporučenou dobu inkubace, konzistence bude hustší a chuť kyselejší.
Doma vyrobený jogurt a kefír potěší gurmány i ty, kteří dbají na správnou výživu.
Ve dnech 24.–25. ledna vás zveme na jubilejní Celostátní přehlídku sýrů a konferenci Mléko a sýry. Na akci budeme mít stánek.
DSM-Firmenich přichází s první jogurtovou kulturou sestavenou za pomoci umělé inteligence. Jaké jsou její výhody?
Přečtěte si článek, který vyšel v červnových Mlékařských listech. Představujeme v něm naše portfolio mlékárenských ingrediencí.