Vzhledem k tomu, že poptávka spotřebitelů po bezlaktózových výrobcích stále roste, vyvíjejí výrobci nové ingredience pro uspokojení těchto potřeb. Představujeme inovaci na trhu s laktázou od společnosti dsm-firmenich – Maxilact® Next. Tento nejrychlejší čistý enzym (laktáza) vám umožní vytvářet bezlaktózové výrobky lahodných chutí.
Vytvářejte skvěle chutnající bezlaktózové výrobky s ještě vyšší efektivitou výroby
Vzhledem k tomu, že 70 % spotřebitelů na celém světě není schopno správně trávit laktózu, předpovídá se, že bezlaktózové mléčné výrobky se mezi rokem 2022 a 2026 zdvojnásobí v porovnání s běžnými mléčnými výrobky (Zdroj: dsm-firmenich – Předpověď vývoje trhu v roce 2021).
Maxilact® Next byl odborníky speciálně vytvořen tak, aby pomohl držet krok s touto poptávkou – dosáhnout bezlaktózových cílů v co nejkratším čase a bez kompromisů v chuti. Maxilact® Next, založený na vylepšené technologii s vysokou aktivitou, umožňuje zákazníkům dosáhnout dalšího zkrácení doby hydrolýzy o 25 %.
Co zákazníci potřebují:
- Zvýšení efektivity výroby pro uspokojení poptávky po bezlaktózových výrobcích.
- Vynikající senzorické vlastnosti výrobků, které si spotřebitelé oblíbí.
- Odbornou podporu, která přesahuje rámec ingrediencí.
Co přináší Maxilact® Next:
- Nejrychlejší čistou laktázu na trhu pro rychlejší a efektivnější výrobu.
- Žádné kompromisy v chuti nebo struktuře, žádné nežádoucí vedlejší příchutě.
- Tým odborníků na mléčné výrobky, který je schopen pomoci se všemi aspekty vývoje výrobku.
Jsme výhradním dodavatelem mlékařských ingrediencí od dsm-firmenich. Dsm-firmenich Maxilact® má více než 50 let zkušeností s vývojem a výrobou laktáz. Obraťte se na nás, kontaktujte nás!
Veškeré informace o našich mlékárenských ingrediencích si můžete přečíst na našich stránkách.