Zjistěte více o startovacích kulturách Yogourmet® a podívejte se
jak krok za krokem připravit vlastní jogurt a
kefír dle vaší volby.
Podávat je můžete samostatně nebo s ovocem, případně je použijete jako ingredienci pro další vaření. S výrobou jogurtů můžete experimentovat. Čím vyšší je procento tuku v mléce, které pro výrobu použijte, tím hustší bude konzistence výsledného produktu. Navíc, pokud prodloužíte doporučenou dobu inkubace, konzistence bude hustší a chuť kyselejší.
Doma vyrobený jogurt a kefír potěší gurmány i ty, kteří dbají na správnou výživu.
Chraňte své produkty proti bakterii Listeria monocytogenes pomocí ochranné kultury Protect Lalcult LC1.
V článku se zaměřujeme na využití enzymů v mlékárenství, konkrétně pro urychlení zrání sýrů a eliminaci hořké chuti a výrobu bezlaktózových výrobků.
Zveme vás na seminář, kde představíme novinky i stálice našeho portfolia pro mlékárenské laboratoře a provozy.